Gyakori kérdések

Hogyan tudok foglalni?

Ha valamely szállás szimpatikus volna, kérj ajánlatot vagy érdeklődj pár kattintással. Ha a naptár jelez szabad helyet (a foglaltsági adatok tájékoztató jellegűek) a foglalási űrlap kitöltésével azonnal foglalhatsz is, ha az időpont rendben, úgy általános esetben 24 órán belül visszaigazolásra kerül. Ha mégsincs már szabad hely küldünk hasonló szállás opciót.

Megtekinthetőek előzetesen a szállások?

IGEN, természetesen előre egyeztetve van lehetőség helyszínmegtekintésre. A szezonális szállásokon évközben nincsen személyzet, de egy gyors egyeztetés után a kollégáink egyeztetett időpontban meg tudják mutatni a kiválasztott helyszínt.

Még nem tudom a pontos létszámot, ez gond?

NEM, foglaláskor még elegendő a tervezett létszámot megadni, e szerint kerül visszaigazolásra, de ez a későbbiekben módosítható, pontosítható.

Kell előleget fizetni?

IGEN, de nem kell azonnal fizetni. A foglalás megerősítése, komolysága foglaló és/vagy előleg (10-30 % között) befizetésével történik amelyre azonban van bőven idő, több hét áll rendelkezésre (kivétel ha az időpont közeli). Egyedi igény, rugalmas opció, egyeztetés a csoport igénye szerint lehetséges amely minden fél részre megfelelő.

Lemondható, Módosítható a foglalás?

Igen, de ez szállásonként változó, a visszaigazolásban foglaltak szerint. Általános esetben 90 nappal érkezés előtt lemondható a foglalás, még létszám módosítást érkezés előtt 60 illetve 30 nappal szükséges egyeztetni. További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Biztosan valós információkat találok az oldalon?

IGEN, folyamatosan frissítjük az adatokat, képeket, a legtöbb szállással már hosszú évek óta együtt dolgozunk, a hosszútávú személyes kapcsolatokban hiszünk, amely Ügyfeleink felé is érvényes. Mindig törekszünk a legfrissebb információk szerepeltetésére.

Vannak rejtett költségek?

A szállás oldalán minden esetleges plusz költség is feltüntetésre kerül (pl. ágynemű díj, étkezési felár, egyágyas felár stb.), nincsen meglepetés költség. Létszám módosítás vagy utólagos egyedi igények esetén természetesen az árak ezek szerint változhatnak.

Programszervezéssel is foglalkoztok?

NEM, a programokat egyénileg tudod megszervezni ,de sok hasznos információval, javaslattal, tanáccsal tudjuk segíteni a szervezést, szívesen segítünk ebben is.

Mi szükséges érkezéskor?

Szállásoknak jogszabályi előírásként kötelező adatszolgáltatásnak kell megfelelni. Ez sok szálláson már nem újdonság, hiszen csoportlista, bejelentkező kitöltésére eddig is szükség volt. 2023-tól már minden vendégnek valamilyen személyazonosító igazolvány is szükséges, e nélkül a szállás átvétele jogszabály szerint megtagadásra kerülhet pénzvisszafizetés nélkül. Köszönjük ezzel kapcsolatos megértést és a szálláson dolgozó kollégák munkájának segítését türelmetekkel. Ezen adatok semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

Van speciális étkezés?

IGEN, az évek tapasztalatai alapján ma már szinte mindig szükséges valamilyen ételérzékeny étkezés a csoportban. Nem gond, ezt sok szállásunkon megoldott legyen szó liszt, laktóz, tejmentes, vegetáriánus vagy akár sertéshús mentes étkezésről. Kérjük a speciális étkezések kapcsán inkább kétszer is egyeztessünk, hogy mindenkinek felhőtlen legyen a táborozás.

Edzőtáboroknak is van lehetőség?

Természetesen, legyen szó karate, harcművészeti vagy tánctáborról, rutinunk, tapasztalatunk, helyismeretünk nagy segítség lehet a szervezésben. Focitáboroknak, kézilabda-, kosárlabda táboroknak tudjuk mire van szükség egy edzőtáborhoz, sportszakmai végzettségünk, több, mint 15 éves tapasztalatunk áll rendelkezésre, hogy megbízható partnered legyünk a szervezésben !

Mi az idegenforgalmi adó?

Ez az önkormányzatok felé fizetendő díj, településenként mértéke változó, 18 éves kor felett fizetendő. Kísérő pedagógusok, edzők mentesülhetnek ez alól, ezzel kapcsolatban munkatársunk szívesen nyújt tájékoztatást, keress minket bizalommal !

CSOBBANJ VELÜNK A NYÁRBA !

Örülünk, hogy itt vagy!

Köszöntünk oldalunkon. Bízunk benne amiért itt vagy abban tudunk segíteni, megfelelő szálláshellyel a tervezett balatoni programhoz.  Ha szállást keresel csoportodnak jó helyen jársz.

Miben tud segíteni a balatonitaborok.hu ?

Táborok, edzőtáborok, osztálykirándulások részére alkalmas szállásokkal szeretnénk segíteni munkádat, ne kelljen több helyen keresgélned, egy helyen minden információ, kérhetsz ajánlatot, foglalhatsz időpontot. Legyél akár rutinos táborszervező vagy „elsőbálozó”, esetleg elvesztél a rengeteg szállásoldalon, keress minket bizalommal.

Tudjuk egy tábor szervezése nem könnyű feladat, de helyismeretünkkel, tapasztalatunkkal, kapcsolatainkkal hasznos partnered leszünk a szervezésben, sok értékes időt takaríthatsz meg velünk.

Nincs konkrét elképzelésed? Használd a kereső opciót vagy töltsd kis Ajánlatkérő űrlapunkat, add meg a szempontokat és lehetőségeink közül tapasztalt munkatársunk a leginkább megfelelőt küldi neked.

A tavalyi helyszínre térnél vissza? Keress minket, foglalj nálunk, hogy kiemelt figyelemben részesüljetek a szálláson további előnyökkel.

Utolsó pillanatra maradt a szervezés? Nem gond, keress minket és segítünk, megpróbáljuk a lehetetlent is akár!

További kérdésed volna? Keress minket bizalommal, telefonon, írj viberen vagy messengeren amely neked a legkényelmesebb!

 

Néhány további szempont

TAPASZTALAT: Több, mint 15 éves valódi tapasztalat edzőtábor szervezés, nyári tábor és csoportos foglalások területén. Ismerjük mely szempontok amik fontosak, segítünk a legmegfelelőbb szállás kiválasztásában.

HELYISMERET: Remek helyismerettel, rengeteg plusz háttér információval rendelkezünk, olyan szempontokkal is segítünk a szervezésben amit máshol valószínűleg figyelembe sem vesznek.

RUGALMAS FOGLALÁS: Nálunk foglalva nem kell azonnal előleget fizetni, erre több idő is rendelkezésre áll, akár rugalmas feltételekkel.

BALATONI PROGRAMAJÁNLÓ: Néhány programajánlattal talán megkönnyítjük a kirándulási ötletek, programok tervezését.

Munkatársaink

Gellért

foglalás, értékesítés

Szálláshelyekkel kapcsolatos információk, foglalás ügyintézése és egyéb technikai kérdésekben szívesen állok rendelkezésre

Szilvia

adminisztráció

A foglalásokkal kapcsolatos adminisztráció, szállás kapcsolattartás, osztálykirándulás