Örülünk, hogy itt vagy!

Szeretnénk köszönteni oldalunkon. Reméljük amiért itt vagy abban tudunk segíteni, megfelelő szálláshellyel a tervezett balatoni programhoz.  

Ha szállást keresel csoportodnak, nyári tábornak, osztálykirándulásnak segítségedre leszünk a megfelelő szálláshely kiválasztásában, keress minket bizalommal.

Helyismeretünkkel szeretnénk segíteni az elképzeléseknek leginkább megfelelő szálláshelyünk választásában, hogy a legtöbb időt ne a keresgéléssel kelljen tölteni. Munkatársunk már tapasztalatból tudja, hogy az egyéni igényeknek mely szálláshelyünk volna megfelelő, helyismeretünk révén ismerjük a szállás előnyeit és hátrányait, hiszen az év minden napján ezzel foglalkozunk. Egy kézből információ, ajánlat, szabad időpontok és egyéb további hasznos információk amit máshol nem biztos, hogy ugyanígy megkapnál.

Várunk szeretettel!

Csoportoknak szállások egy helyen

Széles szálláskínálatunk csoportok, nyári táborok és osztálykirándulások  részére. Nem kell hosszú időt a keresgéléssel eltölteni, végigböngészni számolatlanul az oldalakat. Egy helyen kérhető ajánlat, szabad időpont, segítség mind a választáshoz mind a szervezésben.  Ha nincs konkrét elképzelés, tapasztalt munkatársunk segítségre lehet az egyedi igényeknek megfelelő ajánlatban.

Keress minket, Várunk szeretettel!

Nézd meg szálláskínálatunk

Foglalás Pár Kattintással

Ha valamely szálláshely vagy ajánlatunk szimpatikus, az időpont foglalása pár rövid egyszerű lépésben megtehető:

  1. A fenti menüpontoknál a FOGLALÁS “gombra” kattintva a megrendelés egy on-line űrlapon megtehető (az űrlap esetenként lassabban töltődik be, várj pár másodpercet)!
  2. A foglalás visszaigazolás után érvényes, amelyen minden fontos információ,  fizetési és lemondási feltételek is általában megtalálhatóak. Ezt igény esetén rugalmasan egyeztetjük.
  3. A foglalás után itt nem kell azonnal előleget befizetni, a visszaigazolás szerinti ütemezésben szükséges az előleg(ek) megtörténte. Erre (időszaktól függően) viszonylag több idő áll rendelkezésre, viszont a határidő elteltével az időpont törlésre kerülhet.

A kitöltésnél ha kérdés merülne fel vagy segítségre volna szükség, elérhetőségeinken munkatársunk áll rendelkezésre!

Vissza a Kezdőlapra

Módosítás, Lemondás

A foglalás pillanatában természetes, hogy a létszám még nem pontos, ezt rugalmasan lehet a későbbiekben módosítani. Általánosságban a létszámot érkezés előtt 60 illetve 30 nappal kell pontosítani. Kérjük legyen figyelembe véve, hogy a megrendelt (pontosított) létszám és a tényleges megjelent létszám közötti különbözet a legtöbb szállás esetében kötbérként fizetendő, javasoljuk, hogy mindig legyen folyamatos a létszám egyeztetése, tájékoztassuk egymást.

A foglalás lemondására vonatkozó információk a visszaigazolásokon legtöbb esetben szerepelnek, csoportonként változó lehet az egyedi kondíciók miatt. Felmerülés kérdés kapcsán szívesen állunk rendelkezésre !

Vissza a Kezdőlapra

Balatonon otthon,

SZÉLES SZÁLLÁSHELY KÍNÁLAT: Nem kell több helyen keresgélni, egy helyről kérhető információ időpont és férőhelyek kapcsán. A megadott szempontok szerint csoportra szabottan küldünk megfelelő ajánlato(ka)t.

TAPASZTALAT: Több, mint 16 éves valódi tapasztalat edzőtábor szervezés, nyári tábor és csoportos foglalások területén. Ismerjük mely szempontok amik fontosak, segítünk a legmegfelelőbb szállás kiválasztásában.

HELYISMERET: Remek helyismerettel és tapasztalattal rendelkezünk. Rengeteg plusz háttér információval tudjuk segíteni mind a foglalást mind a szervezést amit máshol valószínűleg figyelembe sem vesznek.

RUGALMAS FOGLALÁS: Nálunk foglalva nem kell azonnal előleget fizetni, erre több idő is rendelkezésre áll, akár rugalmas feltételekkel.

EDZŐTÁBOROKNAK: Létesítmény edzésidőpont foglalásokban is segítünk, közvetlen kapcsolatban vagyunk a szolgáltatókkal, így akár “könnyebben” is találunk szabad edzésidőpontokat.

BALATONI PROGRAMAJÁNLÓ: Néhány programajánlattal talán megkönnyítjük a kirándulási ötletek, programok tervezését.

Vissza a Kezdőlapra

Munkatársaink

Gellért

(foglalás, értékesítés)

Szálláshelyekkel kapcsolatos információk, foglalás ügyintézése és egyéb technikai kérdésekben szívesen állok rendelkezésre

Szilvia

(adminisztráció)

A foglalásokkal kapcsolatos adminisztráció, szállás kapcsolattartás, osztálykirándulás

ÜZENET NEKÜNK

Gyakori kérdések

Megtekinthetőek előzetesen a szállások?
IGEN, természetesen előre egyeztetve van lehetőség helyszínmegtekintésre. Ehhez egy előzetes egyeztetés szükséges, kollégák nem tartózkodnak állandó jelleggel a szálláson.
Még nem tudom a pontos létszámot, ez gond?
NEM, foglaláskor még elegendő a tervezett létszámot megadni, e szerint kerül visszaigazolásra, de ez a későbbiekben módosítható, pontosítható.
Biztosan valós információkat találok az oldalon?
IGEN, folyamatosan frissítjük az adatokat, képeket, a legtöbb szállással már hosszú évek óta együtt dolgozunk, a hosszútávú kapcsolatokban hiszünk, amely Ügyfeleink felé is érvényes. Mindig törekszünk a legfrissebb információk szerepeltetésére.
Mi van ha járvány miatt nem lehet táborozni?
Amennyiben járványügyi korlátozás van a szállásokra vonatkozóan az előleg a mindenkori rendelkezések szerint jár vissza, de az időpont későbbre mindig módosítható. Ha a szállás fogadhat vendéget a visszaigazolás lemondási feltételei az irányadóak!
Milyen igazolvány szükséges?
Jelen jogszabályok szerint (frissítve: 2023. február) minden vendég részére személyazonosító igazolvány szükséges amely vonatkozik a kiskorú gyermekre is. Aktuális információk kapcsán állunk rendelkezésre.
Még nem aktuális a foglalás, később változik az ár?
ELŐFORDULHAT, azonban a már lefoglalt és visszaigazolt foglalások alap esetben nem változnak ezért érdemes időben foglalni. Ha bármilyen külső tényező miatt változásra kerülne sor, a már lefoglalt csoportok kedvezményt élveznek. Foglaltságtól, időszaktól, egyedi igényektől, aktuális költségektől függően az árak dinamikusak, folyamatosan változhatnak a konkrét foglalásig.
Vannak rejtett költségek?
NINCS, a szállások oldalán minden esetleges plusz költség is feltüntetésre kerül (pl. ágynemű díj, étkezési felár, egyágyas felár stb.). Létszám módosítás és előzetes vagy utólagos egyedi igények esetén természetesen az árak ezek szerint változhatnak (például egyedi szobaigények). 
Programszervezéssel is foglalkoznak?
NEM, a programokat egyénileg tudják megszervezni, de sok hasznos információval, javaslattal, tanáccsal tudjuk segíteni a szervezést.
Mi az idegenforgalmi adó?
Ez az önkormányzatok felé fizetendő díj, településenként mértéke változó, 18 éves kor felett fizetendő. Pedagógusok mentesülhetnek ez alól, ezzel kapcsolatban munkatársunk igény esetén ad bővebb tájékoztatást.
Miért kell a csoportlista?
2020-tól a szállásoknak jogszabályi előírásként kötelező adatszolgáltatásnak kell megfelelni. Ez sok szálláson már nem újdonság, hiszen csoportlista,  bejelentkező kitöltésére eddig is szükség volt. Érdemes még érkezés előtt kitölteni, hogy a szállás átvétele gyorsabban történhessen. Ezen adatok semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

Partnerünk az edzotaborok.hu