Ha Balaton, akkor Hajózás! A nyári tábor, kirándulás egyik kiváló programja lehet egy kellemes sétahajózás vagy akár Tihanyi, Badacsonyi hajókirándulás menetrendi járatokkal. A Balatoni Hajózási Zrt a balatonitaborok.hu és partner oldalunk az edzotaborok.hu kiemelt partnere. Egyedi együttműködésünknek köszönhetően extra kedvezmény jár jegyvásárlás alkalmával a pénztárakban táborozó csoportok részére!

A kedvezményes jegyek a lenti űrlapon igényelhető INGYENES kedvezménykártyával vehető igénybe, amelyek érvényesek menetrendi hajójáratokra, program nélküli sétahajókra valamint bulihajókra is a teljes hajózási szezon alatt.

SÉTAHAJÓZÁS: extra -10 % kedvezmény jegyvásárlásnál

a Felnőtt, Diák és a kedvezményes Gyermekjegyekből is extra 10 % kedvezmény!
+ Minden 20 fő után 1 fő kísérő felnőtt hajózása ingyenes !

A sétahajózás kellemes kiegészítő programlehetőség lehet a csoportnak, mind a gyerekek, mind a felnőttek szuper élménnyel gazdagodhatnak. A program 1 órás, így könnyen a táborozás vagy kirándulás programjába illeszthető !

MENETRENDI JÁRATOK: -10 % kedvezmény jegyvásárlásnál

a Felnőtt, Diák és Menettérti jegyekből is !
+ Minden 20 fő után 1 fő kísérő felnőtt ingyenes !

Menetrendi hajójáratokkal szuper kirándulásokat tehetünk, melyek közül a legnépszerűbb úti célok Tihany, Balatonfüred, Badacsony vagy akár Keszthely. A kedvezmény a retúr (menettérti) jegyekre is érvényes !

Balatonitáborok

KÉRD A KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT ITT!

.

 

Az  aktuális menetrendek a lenti linkeken keresztül elérhetőek, de szívesen állunk rendelkezésre felmerülő kérdés kapcsán elérhetőségeinken is, illetve sok hasznos információ megtalálhat a www.balatonihajozas.hu weboldalon. Csoportok részére érdemes előre bejelentkezni a kártyán található telefonszámon !

Partnerünk az edzotaborok.hu

2021-as hajózási menetrendek hamarosan elérhetőek lesznek oldalunkon is!