A Zamárdi Kalandpark közvetlen a főút mellett található, közvetlen a Zamárdi felső vasútállomásnál. Az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű ligetben található, minden korosztály részére élményekkel teli órákat kínál.

A kalandpálya elemei úgy lettek kialakítva, hogy leküzdésükhöz nem szükséges külön felkészültség, átlagos kondícióval bárki bátran vállalkozhat rájuk, mindenki sikerrel veheti a különféle, fokozatosan nehezülő és erősségű akadályokat, felejthetetlen élményt szerezve. Ritkán látni ennyi mosolygós, jókedvű embert egyszerre, de a Zamárdi Kalandparkban ez nem ritka, kézzel fogható a vidámság.

Mintegy 200 akadálypálya, gyermek és felnőtt pálya, csúszópálya található a parkban, de különféle játékok, gyerekvonat is fokozza az élményeket. Bár bátorságra mindenképpen szükség van, de a kellemes környezet ebben könnyen segítségünkre lesz, mindenképpen ajánljuk e programot kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Csoportoknak előzetes bejelentkezés szükséges!  Bővebb Info: Zamárdi Kalandpark