A boglári kalandpark a település ikonikus helyén, a Várdombon található. A parkban 580 méter  hosszú bobpályán szerezhetünk vidám pillanatokat, ahol kétszemélyes bobokkal lehet száguldani. A kalandpálya egy 4 kilométeres kötélpálya-rendszerből áll, amit a kezdők és a haladók egyaránt használhatnak, hiszen annak különböző nehézségi szintjei mindenki számára ideális kihívást kínálnak.

A kalandpark kifejezetten ajánlott kisgyermeknek is, rengeteg játék várja minden korosztályt. A legkisebbeket favár játszótér, csúszdákkal. A nagyobbaknak kötélpálya, falmászás mellett még számtalan szolgáltatást nyújt a park. Ezek között ott van a sörösrekesz rakás, a játszótér, a trambulin vagy a falmászás.

Az árnyékos fákkal teli parkerdőben mindig kellemes a hőmérséklet még nyáron is, így ideális környezetben szórakozhatunk. A park területén található a város jelképe a Gömbkilátó, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

Érdemes ellátogatni a Balatonboglári Kalandparkba hiszen felejthetetlen pozitív élményekkel gazdagodhatunk akár mi, akár a gyerekek. Bővebb Info: Boglári Kalandpark és Bobpálya