Örülünk, hogy itt vagy!

Ha szállást keresel, szálláshelyet foglalnál a Balatonon tervezett nyári tábornak, csoportodnak, esetleg csak rugalmasabb feltételekkel foglalnál, a legjobb helyen jársz.

Szeretnénk ha az egyedi szempontoknak megfelelő szálláshelyet találnád meg, hogy a legtöbb időt ne a keresgéléssel kelljen töltened. Munkatársunk már tapasztalatból tudja, hogy az egyéni elképzeléseknek mely helyszínek volnának a megfelelőek, személyesen ismerjük a szállásokat, a környéket, lehetőségeket, strandokat, hiszen az év minden napján ezzel foglalkozunk. Egy helyen kaphatsz információt szabad időpontokról, foglalhatsz kedvező feltételekkel. A hosszú távú együttműködésben hiszünk, mind partnereink, mind vendégeink felé, hiszen mindenki célja a sikeres, szuper nyaralás, táborozás. Bízunk benne hamarosan találkozhatunk!

Foglalj helyet Te is Nálunk, Legyen Vidám a Táborozás !

Több szállás egy helyen

Széles szálláskínálatunk csoportok, táborok részére. Nem kell hosszú időt a keresgéléssel eltölteni, végigböngészni számolatlanul az oldalakat. Egy platformon tudsz ajánlatot kérni, foglalni vagy segítséget kapni a szervezéshez tapasztalt munkatársunktól. Ha nincs konkrét elképzelés, személyre szabottan küldünk az igényeknek megfelelő ajánlatot. Keress minket bizalommal, várjuk szeretettel érdeklődésed!

Nézd meg szálláskínálatunk

Foglalás Menete

Ha valamely szálláshely vagy a kért ajánlat szimpatikus, az időpont foglalása pár rövid egyszerű lépésben megtehető:

  1. A fenti részen a FOGLALÁS menüpontra kattintva a megrendelés könnyen on-line megtehető, de a szállás bemutatójánál is megtalálható Foglalás Gomb.
  2. A foglalás visszaigazolás után érvényes, amelyen minden fontos információ,  fizetési, foglalási és lemondási feltételek is általában megtalálhatóak. Ezt igény esetén rugalmasan egyeztetjük.
  3. A foglalás a szállás vagy munkatársa felé fizetendő előzetes díj  (előleg, foglaló, foglalási díj) befizetésével válik “véglegesítésre”. Erre viszonylag tág idő áll rendelkezésre, nem kell azonnal befizetni, viszont a határidő elteltével az időpont törlésre kerülhet. A fennmaradó díj érkezéskor fizetendő.

A kitöltésnél ha segítségre volna szükség, keress minket nyugodtan !

Vissza a Kezdőlapra

Módosítás, Lemondás

A foglalás pillanatában természetesen a létszám még nem pontos, ezt a későbbiekben rugalmasan lehet módosítani. Általánosan elmondható, hogy érkezés előtt 60 illetve 30 nappal szükséges pontosítani a létszámot, de javasoljuk, hogy mindig legyen folyamatos a létszám egyeztetése, legyünk figyelmesek, tájékoztassuk egymást.

A foglalás lemondása csoportonként változó lehet az egyedi kondíciók miatt, de a visszaigazolások általában tartalmazzák ezen opciókat, amelyek korrekt lemondási feltételeket biztosítanak. Legtöbb szálláson előleg befizetés időpontjáig kötbérmentesen lemondható az időpont.

Felmerülés kérdés kapcsán szívesen állunk rendelkezésre !

Vissza a Kezdőlapra

Balatonon otthon,

SZÉLES SZÁLLÁSHELY KÍNÁLAT: Nem kell több helyen keresgélni, egy kézből kérhető információ időpont és férőhelyek kapcsán. A megadott szempontok szerint csoportra szabottan küldünk ki a megfelelő ajánlato(ka)t.

TAPASZTALAT: Több, mint 10 éves tapasztalat edzőtábor szervezés, nyári tábor és csoportos foglalások területén. Ismerjük milyen szempontok amik fontosak, segítünk a legmegfelelőbb szállás választásában.

HELYISMERET: Személyesen is ismerjük a szállásokat, remek helyismerettel rendelkezünk. Rengeteg plusz háttérinformációval tudjuk segíteni a foglalást és szervezést, amit máshol figyelembe se vesznek.

RUGALMAS FOGLALÁS: Nálunk foglalva nem kell azonnal előleget fizetni, erre több idő is rendelkezésre áll, korrekt, rugalmas feltételek.

SZOROS KAPCSOLAT: Több szálláshely tekintetében nem közvetítőként vagyunk jelen, hanem közvetlen munkatársként.

EDZŐTÁBOROKNAK: Létesítmény edzésidőpont foglalásokban is segítünk, közvetlen kapcsolatban vagyunk a szolgáltatókkal, így akár “könnyebben” is találunk szabad edzésidőpontokat.

BALATONI HAJÓKEDVEZMÉNY: Hosszútávú együttműködésünk van a Balatoni Hajózási Zrt.-vel, így egyedi kedvezménykártyát vehetnek igénybe csoportjaink.

Vissza a Kezdőlapra

Akiket kereshetsz

Becsei Gellért

(foglalás, ügyintézés)

Szálláshelyekkel kapcsolatos információk, foglalás ügyintézése és egyéb technikai kérdésekben szívesen állok rendelkezésre

Gyuricza Szilvia

(adminisztráció)

A foglalással és ügyintézéssel kapcsolatos adminisztratív kérdésekben, foglalási visszaigazolásokkal kapcsolatban

üzenet küldése

Gyakori kérdések

Megtekinthetőek előzetesen a szállások?
IGEN, természetesen előre egyeztetve van lehetőség helyszínmegtekintésre. Ehhez on-line egy adminisztrációs lapot kell csak kitölteni, így a tervezett tábor időpontot is tartjuk addig. Az űrlap kitöltése nem konkrét foglalás, az adminisztrációt segíti.
Még nem tudom a pontos létszámot, ez gond?
NEM, foglaláskor még elegendő a tervezett létszámot megadni, e szerint kerül visszaigazolásra, de ez a későbbiekben módosítható, folyamatosan pontosítható.
Biztosan valós információkat találok az oldalon?
IGEN, folyamatosan frissítjük az adatokat, képeket, másrészt a legtöbb szállással már hosszú évek óta együtt dolgozunk, a hosszútávú kapcsolatokban hiszünk, amely Ügyfeleink felé is érvényes. Nálunk nem szerepelnek évekkel ezelőtti fotók a szállásról, mindig törekszünk a legfrissebb információk szerepeltetésére.
Mikor érdemes foglalni?
Erre nehéz válaszolni, sok tényezőtől függ. A legjobb ár-értékű szállásokra, népszerűbb időpontokat érdemes minél korábban lefoglalni nálunk, mert még mindig jobb később módosítani, mint lemaradni a tervezett időpontról. Ezzel kapcsolatos kérések, információ kapcsán nyugodtan hívj, hívjon minket, állunk rendelkezésre.
Még nem aktuális a foglalás, később változik az ár?
NEM JELLEMZŐ, azonban van ahol dinamikus árak vannak, tehát folyamatosan változó, például időszaktól, foglaltságtól függően, de ennek az egyéni vendégfoglalásoknál van inkább jelentősége. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy bizonyos időszakokban más-más eltérő áron tudtok foglalni ugyanazon szállásra, ennek ez az oka.
Vannak rejtett költségek?
NINCS, a szállások oldalán minden esetleges plusz költség is feltüntetésre kerül (pl. ágynemű díj, étkezési felár, egyágyas felár stb.), a legtöbb visszaigazolás is tartalmazza ezeket. Létszám módosítás és egyedi elhelyezési igények esetén természetesen az árak ezek szerint változhatnak, ezt kérjük figyelembe venni. 
Programszervezéssel is foglalkoznak?
NEM, a programokat egyénileg tudják megszervezni, de sok hasznos információval, javaslattal, tanáccsal tudjuk segíteni a szervezést.
Mi az idegenforgalmi adó?
2020-ban ezt nem kell megfizetni. Ez az önkormányzatok felé fizetendő díj, településenként mértéke változó, 18 éves kor felett fizetendő.
Miért kell a csoportlista?
2020-tól a szállásoknak jogszabályi előírásként kötelező adatszolgáltatásnak kell megfelelni. Ez sok szálláson már nem újdonság, hiszen csoportlista,  bejelentkező kitöltésére eddig is szükség volt. Érdemes még érkezés előtt kitölteni, hogy a szállás átvétele gyorsabban történhessen. Ezen adatok semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

Partnerünk az edzotaborok.hu