Örülünk, hogy itt vagy!

Szeretnénk köszönteni oldalunkon. Reméljük amiért itt vagy abban tudunk segíteni, ha mégsem, reméljük hamarosan mégis újra itt leszel. 

Ha szállást keresel csoportnak, nyári tábornak, osztálykirándulásnak a Balatonon akkor biztosan jó helyen jársz, az itt eltöltött idő segít a szervezésben, a megfelelő szálláshely kiválasztásában.

Szeretnénk, hogy az elképzeléseknek megfelelő szálláshelyet találd meg, hogy a legtöbb időt ne a keresgéléssel kelljen töltened. Munkatársunk már tapasztalatból tudja, hogy az egyéni elképzeléseknek mely helyszínek volnának a megfelelőek, személyesen ismerjük a szállásokat, a környezetet, annak előnyeit és hátrányait egyaránt hiszen az év minden napján ezzel foglalkozunk. Egy helyen kérhetsz információt a szállásról, szabad időpontokról, foglalási lehetőségekről és egyéb hasznos dolgokról amit máshol nem biztos, hogy ugyanígy megkapnál. Keress minket bizalommal !

Foglalj helyet Te is Nálunk, Legyen Vidám a Nyár !

Csoportoknak szállások egy helyen

Széles szálláskínálatunk csoportok, nyári táborok részére. Nem kell hosszú időt a keresgéléssel eltölteni, végigböngészni számolatlanul az oldalakat. Egy helyen tudsz ajánlatot kérni, foglalni vagy segítséget kapni a szervezéshez tapasztalt munkatársunktól. Ha nincs konkrét elképzelés, személyre szabottan küldünk az igényeknek megfelelő ajánlatot.

Keress minket bizalommal, várjuk szeretettel érdeklődésed!

Nézd meg szálláskínálatunk

Foglalás Pár Kattintással

Ha valamely szálláshely vagy a kért ajánlat szimpatikus, az időpont foglalása pár rövid egyszerű lépésben megtehető:

  1. A fenti részen a FOGLALÁS menüpontra kattintva a megrendelés egy on-line űrlapon megtehető, vagy az adott szállásnál kattints a Foglalás gombra!
  2. A foglalás visszaigazolás után érvényes, amelyen minden fontos információ,  fizetési, foglalási és lemondási feltételek is általában megtalálhatóak. Ezt igény esetén rugalmasan egyeztetjük.
  3. A foglalás a visszaigazolás szerinti ütemezésben előleg(ek) befizetésével válik “véglegesítésre”. Erre viszonylag tág idő áll rendelkezésre, nem kell azonnal befizetni, viszont a határidő elteltével az időpont törlésre kerülhet.

A kitöltésnél ha segítségre volna szükség, keress minket elérhetőségeinken !

Vissza a Kezdőlapra

Módosítás, Lemondás

A foglalás pillanatában természetesen a létszám még nem pontos, ezt a későbbiekben rugalmasan lehet módosítani. Általánosan elmondható, hogy érkezés előtt 60 illetve 30 nappal szükséges pontosítani a létszámot, de javasoljuk, hogy mindig legyen folyamatos a létszám egyeztetése  tájékoztassuk egymást.

A foglalás lemondása csoportonként változó lehet az egyedi kondíciók miatt, de a visszaigazolások általában tartalmazzák ezen opciókat, amelyek korrekt lemondási feltételeket biztosítanak. Legtöbb szálláson előleg befizetés időpontjáig kötbérmentesen lemondható az időpont.

Felmerülés kérdés kapcsán szívesen állunk rendelkezésre !

Vissza a Kezdőlapra

Balatonon otthon,

SZÉLES SZÁLLÁSHELY KÍNÁLAT: Nem kell több helyen keresgélni, egy kézből kérhető információ időpont és férőhelyek kapcsán. A megadott szempontok szerint csoportra szabottan küldünk ki a megfelelő ajánlato(ka)t.

TAPASZTALAT: Több, mint 10 éves tapasztalat edzőtábor szervezés, nyári tábor és csoportos foglalások területén. Ismerjük milyen szempontok amik fontosak, segítünk a legmegfelelőbb szállás választásában.

HELYISMERET: Személyesen is ismerjük a szállásokat, remek helyismerettel rendelkezünk. Rengeteg plusz háttérinformációval tudjuk segíteni a foglalást és szervezést, amit máshol figyelembe sem vesznek.

RUGALMAS FOGLALÁS: Nálunk foglalva nem kell azonnal előleget fizetni, erre több idő is rendelkezésre áll, akár rugalmas feltételek.

EDZŐTÁBOROKNAK: Létesítmény edzésidőpont foglalásokban is segítünk, közvetlen kapcsolatban vagyunk a szolgáltatókkal, így akár “könnyebben” is találunk szabad edzésidőpontokat.

BALATONI HAJÓKEDVEZMÉNY: Évek óta kölcsönös együttműködésünk van a Balatoni Hajózási Zrt.-vel, így egyedi kedvezménykártyát vehetnek igénybe csoportjaink.

Vissza a Kezdőlapra

Munkatársaink

Becsei Gellért

(foglalás, értékesítés)

Szálláshelyekkel kapcsolatos információk, foglalás ügyintézése és egyéb technikai kérdésekben szívesen állok rendelkezésre

Gyuricza Szilvia

(adminisztráció)

A foglalásokkal kapcsolatos adminisztráció, szállás kapcsolattartás

ÜZENET NEKÜNK

Gyakori kérdések

Megtekinthetőek előzetesen a szállások?
IGEN, természetesen előre egyeztetve van lehetőség helyszínmegtekintésre. Ehhez on-line egy adminisztrációs lapot kell csak kitölteni, így a tervezett tábor időpontot is tartjuk addig. Az űrlap kitöltése nem konkrét foglalás, az adminisztrációt segíti.
Még nem tudom a pontos létszámot, ez gond?
NEM, foglaláskor még elegendő a tervezett létszámot megadni, e szerint kerül visszaigazolásra, de ez a későbbiekben módosítható, pontosítható.
Biztosan valós információkat találok az oldalon?
IGEN, folyamatosan frissítjük az adatokat, képeket, a legtöbb szállással már hosszú évek óta együtt dolgozunk, a hosszútávú kapcsolatokban hiszünk, amely Ügyfeleink felé is érvényes. Nálunk nem szerepelnek évekkel ezelőtti (vagy máshonnan lopott) fotók a szállásról, mindig törekszünk a legfrissebb információk szerepeltetésére.
Mi van ha a járvány miatt nem lehet táborozni?
Amennyiben kormányzati tiltás van a szállásokra vonatkozóan az előleg visszajár vagy későbbre módosítható. Ha a szállás fogadóképes a visszaigazolás lemondási feltételei az irányadóak! Ezzel kapcsolatos kérdések kapcsán nyugodtan keressen minket, állunk rendelkezésre.
Kell védettségi igazolvány?
Jelen szabályok szerint júliustól nem szükséges. Aktuális szabályokról érdemes folyamatosan tájékozódni.
Még nem aktuális a foglalás, később változik az ár?
NEM JELLEMZŐ, azonban van ahol dinamikus árakkal dolgozunk (folyamatosan változó), időszaktól, foglaltságtól függően változhatnak, így előfordulhat, hogy bizonyos időszakokban más-más eltérő áron tudtok foglalni ugyanazon szállásra. A visszaigazolt árak garantáltak.
Vannak rejtett költségek?
NINCS, a szállások oldalán minden esetleges plusz költség is feltüntetésre kerül (pl. ágynemű díj, étkezési felár, egyágyas felár stb.). Létszám módosítás és előzetes vagy utólagos egyedi igények esetén természetesen az árak ezek szerint változhatnak, ezt kérjük figyelembe venni. 
Programszervezéssel is foglalkoznak?
NEM, a programokat egyénileg tudják megszervezni, de sok hasznos információval, javaslattal, tanáccsal tudjuk segíteni a szervezést.
Mi az idegenforgalmi adó?
Ez az önkormányzatok felé fizetendő díj, településenként mértéke változó, 18 éves kor felett fizetendő. 2021-ben július 1-től újra fizetendő az idegenforgalmi adó.
Miért kell a csoportlista?
2020-tól a szállásoknak jogszabályi előírásként kötelező adatszolgáltatásnak kell megfelelni. Ez sok szálláson már nem újdonság, hiszen csoportlista,  bejelentkező kitöltésére eddig is szükség volt. Érdemes még érkezés előtt kitölteni, hogy a szállás átvétele gyorsabban történhessen. Ezen adatok semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

Partnerünk az edzotaborok.hu